HOME ARTICLES JOIN GALLERY STORE SPONSORS MARKETPLACE CONTACT US  
Register | FAQ | Search | Memberlist
Username:    Password:       Forgot your password?
BIKELAND > FORUMS > HAYABUSA-ZONE.com > Thread: Can u help , electric prob NEW TOPIC NEW POLL POST REPLY
kiwi12


Novice Class
Posts: 54
posted August 03, 2010 12:06 AM        
Can u help , electric prob

Ok, so ive got new battery, and had my stator rewinded,
got a secound rr just in case,,

(Ive gone through 2 stators in the last 6 months, both burnt out.)

So i install the new stator, and a second hand RR known to be good,

start bike up and at idle im getting 13.9 to 14.1

start to rev bike up to 4k and then i see the volts dropping down to 12.9
but no further than that.

so i change to another RR and same again

I unplug the lights and then rev to 4k and i get about 13.8-14,1 volits.

I then unplug the RR and the bike picks up about 500 revs.

Ive got a gear postion sensor, a rev light/battery indercator, and a in line volt meter /lap timer .
also a yoshie ems.

Also i had a problem with the clutch switch, so i bypassed this a month or so ago.



Im about to go to a shop and get a auto elctric to have a look, but was hoping some one here may have a idea

cheers

____________
what is going on in here?

  Ignore this member   
All times are America/Va < Previous Thread     Next Thread >
BIKELAND > FORUMS > HAYABUSA-ZONE.com > Thread: Can u help , electric prob NEW TOPIC NEW POLL POST REPLY

FEATURED NEWS   Bikeland News RSS Feed

HEADLINES   Bikeland News RSS Feed


Copyright 2000-2014 Bikeland Media
Please refer to our terms of service for further information
0.447234153748 seconds processing time