HOME ARTICLES JOIN GALLERY STORE SPONSORS MARKETPLACE CONTACT US  
Register | FAQ | Search | Memberlist
Username:    Password:       Forgot your password?
BIKELAND > FORUMS > ZX10R ZONE.com > Thread: Where to get tach signal for dyno NEW TOPIC NEW POLL POST REPLY
Thread: Where to get tach signal for dyno
RadCow


Novice Class
Posts: 55
posted July 10, 2004 10:09 AM        
Where to get tach signal for dyno

Hi Guys,
I'm on my way to the Dyno for an all-stock baseline.

DJ-150 I think...

Can anybody tell me where to pickup a tach signal ??

Thanks!

  Ignore this member   
swft


Member
Full throttle!
Posts: One MEEEEEELLION
posted July 10, 2004 10:41 AM        
From the ECU, there's four wires that go to the stick coils. They are black, black/orange, black/green and black white. I'm pretty sure you will be able to pick up an ignition pulse off of one of these wires.
____________
"I can no longer sit back and allow Communist infiltration , Communist indoctrination, Communist subversion, and the international Communist conspiracy to sap and impurify all of our precious bodily fluids... "
-Base Commander Ripper

http://www.youtube.com/watch?v=pc9y5ayeeb4

  Ignore this member   
RadCow


Novice Class
Posts: 55
posted July 10, 2004 11:10 AM        
Great -
Just tried it with the ol' timing light - works swell -

Thanks swft

  Ignore this member   
RadCow


Novice Class
Posts: 55
posted July 10, 2004 04:33 PM        Edited By: RadCow on 10 Jul 2004 16:41
Well,
I was hoping for 150 horse...

Come on aftermarket!!

This is why we baseline, right - Should be easy to improve on this..

~85 degrees F
4900 foot elevation
DJ-150
2100 miles on bike




  Ignore this member   
RadCow


Novice Class
Posts: 55
posted July 10, 2004 04:38 PM        
Just for comparrison,
The same shop had run my (Akro) Pipe, power commander, and Bear stack ZX-12 a while back..

Had them put it's run on the same chart as the 10.


  Ignore this member   
RadCow


Novice Class
Posts: 55
posted July 10, 2004 04:39 PM        
Air fuel ratio info:

  Ignore this member   
blipfth


Parking Attendant
Posts: 14
posted July 11, 2004 01:32 AM        
Just dynoed mine today. It's the blackw/brown stripe located on the back plug of the ECU. 800 miles, 79.56 F,29.41 in-HG, SAE:1.02. Max power = 144.65 Max torque = 72.55.
  Ignore this member   
All times are PST(US) < Previous Thread     Next Thread >
BIKELAND > FORUMS > ZX10R ZONE.com > Thread: Where to get tach signal for dyno NEW TOPIC NEW POLL POST REPLY

Copyright 2000-2011 Bikeland Media
Please refer to our terms of service for further information
0.213310956955 seconds processing time