HOME ARTICLES JOIN GALLERY STORE SPONSORS MARKETPLACE CONTACT US  
Register | FAQ | Search | Memberlist
Username:    Password:       Forgot your password?
BIKELAND > FORUMS > ZX12R ZONE.com > Thread: rEPLACED STAOR NOW BIKE WONT START NEW TOPIC NEW POLL POST REPLY
QDL62


Parking Attendant
Posts: 1
posted October 07, 2016 07:26 PM        
rEPLACED STAOR NOW BIKE WONT START

I have just replaced the burnt out stator on my 12r A1, it was running before but cables to regulator rectifier were getting really hot and melting, now that I have replaced the stator the bike turns over and thats it not firing. Is there anything you guys know that might be obviousor tyhat I have missed before I start to strip it down to look for fault.

  Ignore this member   
dougmeyer


Needs a job
moderated
Posts: 2708
posted November 23, 2016 10:22 AM        
Have a look at the harnesses in the tail near the reg/rect harness. When they overheat due to the shorted stator, the can melt the insulation on some of the FI related wiring.

____________
It's not that I think you're dumb, it's just that so much of what you know isn't true....

  Ignore this member   
All times are America/Va < Previous Thread     Next Thread >
Quick Reply:

Email Notification: Send all replies to your email address.
BIKELAND > FORUMS > ZX12R ZONE.com > Thread: rEPLACED STAOR NOW BIKE WONT START NEW TOPIC NEW POLL POST REPLY

FEATURED NEWS   Bikeland News RSS Feed

HEADLINES   Bikeland News RSS Feed


Copyright 2000-2015 Bikeland Media
Please refer to our terms of service for further information
0.26034998893738 seconds processing time